duminică, 23 septembrie 2012

G.I. Joe: Retaliaton (2013)


Nota acordata: 5.50
Genul: Thriller/ SF/ Actiune/ Aventura
Un film de superactiune in distributia caruia apar doua nume celebre, respectiv Bruce Willis si Dwayne Johnson.
G.I. Joe este o echipa militara formata din soldati de elita, aflata in subordinea guvernului SUA.
Desi gruparea G.I. Joe se afla in slujba poporului american, acestia sunt atacati pe timpul noptii de bombardierele americane.
Capitanul Duke Hauser (Channing Tatum), Roadblock (Dwayne Johnson) si Lady Jayne (Adrianne Palicki) sunt cei trei supravietuitori ai acestui atac neasteptat venit din partea celor care ar fi trebuit sa le asigure sprijin.


Acestia vor afla ca noul lor dusman este chiar presedintele S.U.A. care a emis un  ordin prin care cerea eliminarea tuturor soldatilor de elita aflati in gruparea G.I. Joe, fiind invinovatiti pe nedrept de crime impotriva statului.
La mijloc este insa o grupare militara foarte puternica, pe nume Cobra, care urmarea sa detina control asupra intregi lumi.
Cei trei razboinici declarati inamici ai statului vor porni o contraofensiva, alaturi de un alt veteran inrait pe nume Joe Colton (Bruce Willis).
Desi aflati in mod vadit in inferioritate numerica, supravietuitorii din G.I. Joe vor face uz de tehnologia superavasata aflata in dotare, precum si de abilitatile extraordinare pe care si le-au dezvoltat in lupta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator