vineri, 26 octombrie 2012

The Bourne Legacy (2012)


Genul: Mister/ Aventura/ Actiune
Nota acordata: 8.00
Film regizat de Tony Gilroy, care a beneficiat de un buget de 125 de milioane de dolari.
“The Bourne Legacy” este conceput ca si o continuare a filmelor The Bourne Identy (2002), The Bourne Supremacy (2004), The Bourne Ultimatum (2007), insa, spre deosebire de acestea, Matt Daemon nu se mai afla in distributie.
In aceasta ultima parte este vorba despre un program ultrasecret condus de CIA, numit Outcome, ce viza imbunatatirea calitatilor unui numar de agenti secreti prin supunerea acestora la un tratament medical special, ce implica administrarea unui anumit tip de virusi.
Astfel, agentii secreti nu mai simteau oboseala sau durerea, se insanatoseau foarte repede, deveneau mai rapizi, mai inteligenti si mai puternici.
Pentru a pastra aceasta conditie agentii trebuiau mentinuti sub supraveghere medicala si tratament cu virusi, intr-un anumit dozaj.
Insa CIA decide brusc sa inchida programul, acest lucru insemnand si eliminarea tuturor agentilor secreti din programul Outcome.
CIA reuseste sa-si elimine rand pe rand agentii, insa esueaza atunci cand ajunge la ultimul, la agentul Aaron Cross (Jeremy Renner), care se dovedeste neasteptat de experimentat si inteligent.
Acesta reuseste sa scape de urmaritorii CIA, facandu-i sa creada ca este mort, iar profitand de acest avantaj incepe sa o caute pe una din doctoritele din program, avand nevoie de continuarea administrarii tratamentului cu virusi.
Doctorita, un bun specialist in genetica, pe nume Dr. Marta Shearing (Rachel Weisz) este la randul ei in pericol, intrucat se afla pe lista neagra, intocmita de CIA, cu personalul si agentii secreti ce trebuiau eliminati pentru inchiderea programului.
Este atacata de doi agenti CIA, ce aveau intentia de a-i inscena o sinucidere, insa Aaron Cross intervine in mod salvator.
Agentul Aaron si doctorita sunt haituiti de asasinii aflati pe statele de plata ale CIA, fiind nevoiti sa lupte pentru viata lor si pentru a gasi o cale de scapare din aceasta situatie.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator