miercuri, 24 octombrie 2012

The Loved Ones (2009)


Genul: Horror/ Crime/ Drama
Nota acordata: 7.00
Film de groaza australian cu buget redus, regizat si scris (scenariul) de un anume Sean Byrne. Cu toate ca actorii si regizorul sunt mai putin cunoscuti, totusi “The Loved Ones” a fost destul de bine cotat de catre fanii filmelor de groaza (pe IMDb are acordata o nota de 6,7 de catre 10.456 de utilizatori).
“The Loved Ones” (2009) are insa destul de multe secvente sangeroase si pline de cruzime, motiv pentru care acest film nu poate fi recomandat minorilor.
In acest film este vorba de un tanar pe nume Brent Mitchell (Xavier Samuel) care, dupa ce ii moare tatal intr-un accident, se arunca in bratele patimase ale unei blondine, pe nume Holly (Victoria Thaine).
Brent avea toate motivele sa fie fericit intrucat era un tanar destul de aratos si cu suficient de mult lipici la fete, insa se simtea foarte vinovat de moartea tatalui sau, intrucat el a fost cel care a condus masina la momentul accidentului. Astfel ca incearca sa-si alunge deprimarea cu foarte mult sex facut in masina, impreuna cu prietena sa Holly.
In mod surprinzator, o alta tanara, pe nume Lola, isi gaseste momentul sa-l abordeze pe Brent cu rugamintea de a-i fi partener la bal. Lola era cunoscuta drept o fata timida care nu prea iesea in evidenta, fiind mai degraba o persoana singuratica.
Pentru ca apartinea deja blondinei, Brent ii spune Lolei ca nici nu poate fi vorba de asa ceva.
Lola accepta cu greu refuzul, inghitind in sec si privind cu o expresie plina de suferinta in urma lui Brent.
Odata cu lasarea serii, tanarul Brent se pregateste de bal insa cineva il tranchilizeaza si il rapeste.
Indata ce isi revine din lesin, Brent isi da seama ca se afla legat fedeles de un scaun, in casa Lolei, unde, aceasta impreuna cu tatal sau, pregatesc propriul lor bal.
In zadar incearca Brent sa scape, pentru ca Lola si tatal ei se dovedesc a fi doi criminali psihopati carora le placea sa-si tortureze indelung victimele.
Tanarul Brent va trece prin chinuri ingrozitoare, drept razbunare pentru refuzul dat Lolei, care acum are puterea de a-i decide soarta.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator