sâmbătă, 20 octombrie 2012

A Lonely Place to Die (2011)


Genul: Thriller/ Aventura/ Crime
Nota acordata: 7.00
Film cu buget mic, de doar 4 milioane de dolari, avand-o in rolul principal pe Melissa George.
In ciuda bugetului redus, actiunea este destul de captivanta, iar Melissa George face un rol destul de bun.
In “A Lonely Place to Die” un grup de cinci tineri fac o plimbare de placere  prin Muntii Scotiei. Din grup face parte si Alison (Melissa George).
La un moment dat unul din tineri descopera o teava ce iesea din pamant. Prin aceasta teava venea la suprafata niste gemete infundate. Cei cinci prieteni realizeaza ca respectivul tub este pentru respirat, iar cineva se afla ingropat sub pamant.
Incep sa dezgroape locul si dupa ce deschid capacul cavoului descopera inauntru o fetita.
Spre marea lor surpriza fetita nici macar nu vorbea o limba locala, astfel ca nu inteleg despre ce anume ar putea fi vorba.
Tinerii incearca sa ajunga intr-o zona populata pentru a putea cere ajutor, insa pe urmele lor se afla deja rapitorii ce doresc sa-i elimine si sa-si recupereze prada.
Urmeaza o vanatoare sangeroasa, rapitorii dovedindu-se a fi criminali lipsiti de orice scrupul.
Totusi, Anna, fetita pe care au rapit-o, apartine cuiva mai rau si mai bogat decat cei doi criminali, respectiv tatal acesteia este un mafiot sarb. Tatal Annei a angajat cativa mercenari profesionisti pentru a-si recupera fiica.  
Fiind nevoite sa se strecoare printre gloante, Anna si Alison sunt impreuna in aceasta lupta salbatica pentru supravietuire.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator