duminică, 2 iunie 2013

Kick-Ass 2 (2013)

in distributia celui de al doilea Kich-Ass apare Jim Carrey care va lupta alaturi de Dave si Hit Girl, impotriva infractorilor reuniti sub comanda lui the mother f*ucher
Nota acordata: 6.00
Genul: Thriller/ Crime/ Comedie
Este continuarea productiei cu acelasi nume din 2010.
In primul Kich-Ass visul multor adolescenti de a se transforma in niste supereroi si de a lupta cu raufacatorii a fost tratat cu ironie, dar, din aceasta batjocura, s-a desprins un adevar, acela ca oamenii au nevoie de super-eroi mai mult decat au nevoie super-eroii de oameni.

Umorul nebun, efectele speciale si actiunea intensa si exploziva din primul Kich-Ass i-au asigurat un succes surprinzator, chiar si pentru producatori.



In aceasta a doua parte, se pare ca Jim Carrey il inlocuieste pe Nicolas Cage (ce a jucat in prima parte) dar actorii din rolurile principale vor aparea si de aceasta data, respectiv Chloë Grace Moretz si Aaron Johnson.

Kick-Ass, Hit Girl si colonelul Stars and Stripes (Jim Carrey) fac echipa comuna impotriva raufacatorilor reuniti sub comanda lui The Mother F'ucker.

De remarcat transformarea fizica a lui Jim Carrey in rolul colonelului Stars and Stripes. Nici o urma din trasaturile acestui actor nu se poate vedea pe fata noului sau personaj interpretat.



 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator