duminică, 2 iunie 2013

The Lone Ranger (2013)

Film western cu Johnzz Depp in distributie care interpăreteaza rolul indianului Tonto. Dupa ce potera din care facea parte a fost nimicita John Reid (Armie Hammer) porneste in urmarirea raufacatorilor avandu+l alaturi pe ciudatul Tonto
Genul:Western/ Aventura/ Actiune
Notas acordata: 7.00
Film regizat de Gore Verbinski (a mai regizat Pirates of the Caribbean; The Ring - 2002; Mousehunt- 1997), avandu-l in distributie pe Johnny Depp si pe Armie Hammer.

Ceea ce surprinde la acest western este bugetul neobisnuit de mare, de 250 de milioane de dolari.

Insa si povestea filmului (la care au lucrat numai putin de trei scenaristi) este cel putin bizara. De altfel din trailer se poate vedea un Johnny Depp interpretand rolul indianului Tonto, nu foarte departe de aspect si concept de personajul Jack Sparrow, din „Pirates of the Caribbean”.



In fapt „The Lone Ranger” (2013) trebuia sa apara inca din anul 2007 insa intregul proiect a fost pus la pastrare, intrucat au existat unele probleme legate de drepturile de autor, iar pe langa aceste hibe legislative au fost si alte productii ce au avut prioritate.  

Tonto este un indian, spirit razboinic, ce relateaza legenda lui John Reid (Armie Hammer), cunoscut si cu numele de calaretul singuratic.

John Reid este un tanar procuror ce a facut parte dintr-un grup de oameni ai legii porniti pe urmele unor raufacatori deosebit de periculosi.

Insa potera calare a fost prinsa in ambuscada de catre banditi, iar toti oamenii legii au fost ucisi, cu exceptia unuia singur, John Reid, care a reusit sa scape ca prin minune.

Printre cei ucisi se afla si un serif foarte popular, fratele procurorului.

Dupa ce se ridica dintre morti, John Reid da cu ochii peste o aratare de om, un indian, pe nume Tonto.

Cu toate ca este vizibil ca nu se potrivesc deloc, cei doi, John Reid si Tonto vor porni impreuna in cautarea raufacatorilor, avand amandoi o dorinta nestavilita pentru razbunare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariul dumneavoastra va fi postat imediat ce va fi validat de un moderator